Sofia ”PT-Fia” Ståhl
Sofia ”PT-Fia” Ståhl är programledare, föreläsare, författare, PT och influencer med hälsa i fokus. Hon syns i SVT Morgonstudion och programleder podcasten Ofiltrerat . I bloggen delar hon med sig av vardagen som ensamstående mamma med eget företag, sina erfarenheter av utmattning och tankar om välmående, livet och helheten.

Om Sofia

Sofia ”PT-Fia”  Ståhl är programledare, föreläsare, författare, PT och influencer med hälsa i fokus. Hon gör podcasten Ofiltrerat och syns regelbundet i SVT Morgonstudion. I den prisade bloggen delar hon med sig vardagen som ensamstående mamma med eget företag, sina erfarenheter av utmattning, tankar om hälsa och den bisarra prestationshetsen vi lever med.

Sofia är utbildad certifierad kost- & träningskonsult (lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare) och Mooveo-instruktör med 11 års erfarenhet av träningsbranschen och en egen bakgrund som längdskidåkare. Hon är hälsoprofil i Femina.

Sofia Ståhl är programledare för tv-programmet Lyckomaten i SVT tillsammans med Tareq Taylor, har givit ut boken ”10 vägar till hälsa” (först utgiven som ”PT-Fias tio i topp”, även utgiven i Norge) och ”Intervaller och styrka i trappa” (först utgiven som ”Trappträning”, även utgiven i USA).

2020 släppte hon kalendern Vardagsbalans för Akademibokhandeln och 2021 släpps två till.
Tidigare uppdragsgivare inom media, friskvård, föreläsningar är bl.a. Finansdepartementet, Metro och Metro Mode, Bonnier, IKEA, amelia, Infrastrukturdepartementet, VeckoRevyn, Vakna med NRJ, SR, Aftonbladet, Stadium, Kellogs, mfl.

Instagram: @ptfia

Frågor om samarbeten med Sofia, mejla till [email protected]