Sofia ”PT-Fia” Ståhl
Sofia ”PT-Fia” Ståhl är programledare, föreläsare, författare, PT och influencer med hälsa i fokus. Hon gör podcasten Ofiltrerat och syns regelbundet i SVT Morgonstudion. I bloggen delar hon med sig vardagen som ensamstående mamma med eget företag, sina erfarenheter av utmattning, tankar om hälsa och den bisarra prestationshetsen vi lever med.

Om Sofia

Sofia ”PT-Fia”  Ståhl är programledare, föreläsare, författare, PT och influencer med hälsa i fokus. Hon gör podcasten Ofiltrerat och syns regelbundet i SVT Morgonstudion. I den prisade bloggen delar hon med sig vardagen som ensamstående mamma med eget företag, sina erfarenheter av utmattning,tankar om hälsa och den bisarra prestationshetsen vi lever med.

Sofia är utbildad certifierad kost- & träningskonsult (lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare) och Mooveo-instruktör med 10 års erfarenhet av träningsbranschen och en egen bakgrund som längdskidåkare. Hon är hälsoprofil i Femina.

Sofia Ståhl är programledare för tv-programmet Lyckomaten i SVT tillsammans med Tareq Taylor, har givit ut boken ”10 vägar till hälsa” och låg bakom en insamling till förmån för psykisk ohälsa med Hjärnfonden.

Hösten 2020 släpper hon en egen almanacka med fokus på välmående tillsammans med Akademibokhandeln.

Instagram: @ptfia Kontakt: [email protected]

Frågor om samarbeten med Sofia – mejla till [email protected]