Sofia ”PT-Fia” Ståhl
Sofia ”PT-Fia” Ståhl är programledare, föreläsare, författare, PT och influencer med hälsa i fokus. Hon syns i SVT Morgonstudion och programleder podcasten Ofiltrerat . I bloggen delar hon med sig av vardagen som ensamstående mamma med eget företag, sina erfarenheter av utmattning och tankar om välmående, livet och helheten.
Annons

Hej från nu!

Annons

God kväll! Sitter och lyssnar ikapp på dagens dos av röstmeddelanden från Sanna och Emelie. Det samlas alltid ett antal i vår grupp när man kliver in sällan, det gäller att HÄNGA MED. Har precis besvarat ett antal frågor på min insta story – bland annat ”Hur kommer man fram till vad man vill bli”, ”blir orimligt sugen/hungrig på kvällarna och blir så besviken på mig själv”, ”kommer det en till kalender för 2022” och liknande. In och kika där om ni vill.

Annons

Känner mig glad och sådär redo att lägga mig. Ska ringa ett samtal och sedan bädda ner mig i rimlig tid. Har aningens träningsvärk sedan gårdagen, tackar tackar. Ja hörni. Det var en liten rapport från denna afton, i detta nu.

Annons

Ses imorgon! Kanske smackar vi till med en dag i bilder? Så får det bli! Drar igång den tidigt och kör med klockslag den här gången. Hej och hå vad trevligt! Godnatt så länge!

 

3 kommentarer till “Hej från nu!”

 1. Jesse skriver: 13 oktober, 2021

  Sov så gott bästa du ❤️


 2. Anna skriver: 14 oktober, 2021

  Hej! Kan du inte dela svaren på de frågor du fick även här och inte bara på din instagram för oss som kanske inte har det? Vore super! Kram!


  1. Petra skriver: 16 oktober, 2021

   Håller med!! Förstår på ett sätt att du kanske vill ha olika innehåll på dina olika kanaler men jag har inte heller Instagram längre (aktivt val att välja bort för det slukade så mycket tid och nu 2,5 år senare är jag FORTFARANDE tacksam för mitt val varje dag då jag upplever att många i min närhet är helt mobil-insta-sociala-medier-beroende 😅 Upplever att jag istället verkligen aktivt kan lägga den tiden på mina barn, känns på ett sätt galet att vårt samhälle ser ut så men som sagt, bara mitt val alltså… 😄).

   Så kort och gott – lägg gärna upp här med om du orkar och vill 😀

   Att läsa din blogg och 1 till är typ det enda jag gör på mobilen förutom att svara mina vänner på sms såklart ☺️💚

   Ha en härlig helg Fia! 😊


Dela på:
Annons
Laddar
https://ptfia.femina.se/personlig-utveckling-2/vi-springer-framfor-oss-sjalva/