Sofia ”PT-Fia” Ståhl
Sofia ”PT-Fia” Ståhl är programledare, föreläsare, författare, PT och influencer med hälsa i fokus. Hon gör podcasten Ofiltrerat och syns regelbundet i SVT Morgonstudion. I bloggen delar hon med sig vardagen som ensamstående mamma med eget företag, sina erfarenheter av utmattning, tankar om hälsa och den bisarra prestationshetsen vi lever med.
Annons

Fredag, friskvård och iskyla

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej och välkomna till min fredag! Den här dagen har innehållit två kunder på videosamtal, ett besök hos gynekologen, snabb lunch och ett par timmars fotande och filmande i iskylan med min projektledare Elin.

Annons

Herregud vilka isbitar vi var. Vaknade imorse och kände mig dyngtrött. Edith tassade in till mig vid fyra snåret och låg tätt intill och pillade på min leverfläck som hon ser som sin snuttis. Mysigt och förödande för sömnen. Men åter till den här fredagen. Vi fotade bilder för en initiativ som jag ska berätta mer om på söndag kväll. Det är ett sätt att bidra till sällskap i karantänlivet, som jag hoppas att ni kommer att uppskatta. Vi fotade och det slank ner en snabb fika på kajen.

Annons

/ Skorna finns här! (reklamlänk via Apprl)  / Mössan finns här! (reklamlänk via Apprl) /Fin bild på fina mig. Hade med ombyten i någon naiv föreställning om att jag skulle byta kläder i ISKYLAN. Det byttes jacka och sattes på en till tröja, men det togs absolut inte av kläder. Vintern kom minst sagt. Hittar alltid sådana här fina bilder på fina Elin när jag får tillbaka min telefon efter att hon fotat mig. Vi filmade en hälsning om min digitala föreläsning och hann stämma av en del grejer innan vi skildes åt. Det kommer in många bokningar på friskvård för företag nu vilket glädjer mig. Det är fantastiskt att många företag satsar på sina anställda i de här speciella tiderna med hemmakontor (de som har möjligheten).

Är du eller dina kollegor intresserade av att ta fram ett upplägg för friskvård på din arbetsplats? Jag erbjuder digitala (och livesända) föreläsningar och träningspass. Har nu uppdrag för bl.a. Nordea, Swedbank, Aller Media och Skanska. Maila en intresseförfrågan till min projektledare Elin så tar vi fram något tillsammans! Kontakt: [email protected]

Annons

 

2 kommentarer till “Fredag, friskvård och iskyla”

  1. Josse skriver: 21 november, 2020

    Hej! Förlåt men otroligt irriterande ”den här artikeln innehåller…” att den följer med när man läser?! Klarade inte av att läsa klart när den hela tiden fanns med i synfältet…


    1. PT-Fia skriver: 23 november, 2020

      Tar med det till Aller <3


Dela på:
Annons
Laddar
https://ptfia.femina.se/fia-sager/106517/